juli 27, 2010

SOMMARSTÄNGT


Som många kanske har sett så har jag stängt till mitten på augusti. Sen tror jag att jag öppnar som vanligt?? Det finns en risk att jag stänger igen.. med en stor utförsäljning kanske:)

4 kommentarer:

Jessicamlb@hotmail.com sa...

Nej, nej, nej! Inte stänga igen! Irmas är en av mina fina pärlor i Dalarna. Du har så mycket fint till så bra priser, speciellt i jämförelse med övriga i länet. Du borde utöka, sortiment och butik, starta lanthandel i samma anda.

Inredning i gammal anda är vanligt i Dalarna men många är de som tänker kortsiktigt i prisjusteringen och gärna lägger på ett överskott. Pengar för stunden men sällan återkommande kunder. Din lokalkostnad kanske inte är så hög i dagsläget :-) men med volym på varuflödet hålls priserna nere.

Kika gärna in på Fullerö handel utanför Uppsala om du har vägarna förbi ( skippa hemsidan, värre får man leta efter) jag tror att du kan bli lika bra och bättre här i kullornas land!

Så, nej, nej, nej, sluta inte!

Allt gott!
Jessica Bodin

Mia sa...

Nej, vad är det jag läser. Du får inte stänga, du har ju en av Dalarnas bästa inredningsbutiker! Abosult en av mina favoriter, som är ett måste att besöka när man är till Borlänge =)

Hoppas du ändrar dig!

Kram Mia från Falun

Maliva`s verden sa...

Hei...er jeg i nærheten når du åpner igjen, tar jeg meg gjerne en tur innom butikken din. Men må nok først finne ut hvor på kartet i Sverige du holder til. God ferie til deg fra meg

Emma sa...

Du måste öppna igen efter ditt sommar uppehåll, Din butik är ju den bästa i Falun/Borlänge. Som Jessica skriver att du skulle öppna en lanthandel de tycker jag med! Men om du endå stänger så kommer jag & självklart syrran till dig och fyndar!! Kramar från Emma i Falun.

http://skruttbilsbruden.blogg.se/