augusti 15, 2009

möhippa


Vojne vilken dag jag fick igår. Jag o mannen i mitt liv ska gifta oss nästa lördag.....ja nu vet ni det oxå:) Bröllopet blir hemma i vår trädgård. Med många fina vänner & bra musik.
Men före detta ska det ju vara lite möhippa säjs det!!! Förkläda vänner hämtade mej för spabad i Rättvik med lunch, följd av tavelmålning hos http://pgron.com/ där jag fick göra ett självporträtt. Fantastisk middag i Falun hos S, som H&K hade lagt ner en massa tid på att tillaga. (ni andra oxå) Sminkning& frissa fix. Sen blev vi hämtade av .............för en tur till krogen. Pumpbolaget, champagne osv....... vilken kväll...TACK! S,S,Y,A,H,K,H,H,A,U,C,M,H,A (hoppas jag inte glömt någon nu) Det ska bli sååå kul å Lördag!
kram

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej!

Var det därför ni höll på att fixa i trädgården för fest?? Stort Grattis! Kram Maria, ( Var till din butik idag med syrran och hennes kille, + att du fick våra telefonnummer)

Stina sa...

Men vad kul!

Härligt!!...säger jag bara. Förstår att du längtar dit.:-)

Ja, allt kan ju inte vara vitt. Då hittar man ju inget.:-D Kram Stina

Emma sa...

Åhh grattis till de kommande bröllopet. Gör som syrran å skickar en kommentar. Vi var till din underbara butik igår. Hoppas ni hade en rolig fest igår! kram Emma

Maliva`s verden sa...

Hei...så spennende,gratulerer med dagen som kommer da.Kanskje du deler noen bilder fra bryllupsfesten også:o)
Madonnaen har fortsatt ikke kommet.....

titti sa...

Grattis och lycka till! Hoppas ni får en härlig bröllopsdag och många lyckliga år tillsammans! Kramar Titti

Anonym sa...

Stort grattis och varma lyckönskningar på er stora dag.

Önskar Forssa hemtjänst..