maj 25, 2009

söndaxsmys med trädgårdsmässa vid Siljan

Vilken härlig söndag vi hade, bara jag å mannen. Tog den röda fina Alfa Romeon på en biltur. Började med
Trädgårdsmässa i Rättvik, köpte den fina saxen, med lika fin påse till. Perfekt att förvara den i. Och fick massor av inspiration. Wij´s trädgård ställde ut bla. Både blommor & blader, antikt & nytt.
Värt ett besök för er som missade den i år.
Sen tog vi en tur till söta Ylva Skarp i Hjortnäs,http://www.skarpkalligrafi.se/ där jag inte kunde motstå "törstig" skylten & en helt fantastiskt söt handduk. Med texten "follow your dreams"
Det är något med bokstäver som får mej att gå igång:)

Efter lunch på Sjövillan så
avslutade vi dagen med loppisen Tullavippan.
Där blev det några bockar till en underbar gammal bänk vars ben har gett upp av åldersvaghet.
Den får ni se så fort bockarna målats.
kram


5 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken fin sax med påse och Ylvaskylt! Jäklar, va avis jag blir, jag hade ältat om denna mässa ett par dgr men han jag bor med, fast han är trädgårdsintresserad ville inte följa och då blev det inte av... inte för att jag har ngt emot att åka ensam på saker o ting men vissa mässor o dyl är det roligare att var två på...kul att du skrev om den i af!

Vilken vacker bukett och bild i inlägget under och vad du ligger i och målar, fr tidiga morgonen! Önskar jag hade hälften av din energi... Solen skiner, glöm inte sitta ned o njuta en stund... Mari.

Hagbacken sa...

Hej Irma! Jag kan säkert få särbon att köra bort mig mot slutet av veckan...vi sticker till stugan idag...

Har redan hunnit beställa en trähäst nu, men jag lansle hittar på ngt annat...kan kolla det då jag kommer! Dyker upp så fort vi kan (under dina öppettider)!

Mvh Linda

Nilla sa...

Men vilken underbar sax. Vill ha! Låter som nu hade en helt underbar söndag.
/Nilla

Maliva`s verden sa...

Hei Irma....så mange fine saker du har kjøpt deg....og ikke minst en hyggelig tur med mannen din høres det også ut som du har hatt..Jeg har akkurat landet..eller har jeg det..her jeg mimrer over dagene i Paris...For en by..har vært der før...men liker meg bedre og bedre...Ja,ja nå går livet videre her hjemme..og vi får nyte lyse kvelder med et glass rødvin.....ikke dårlig det heller..hi-hi.Klem fra M

Anonym sa...

Jag fick en sådan sax i present för två år sedan. Tänk vad glad jag blev, att jag fick något som jag gillade utan att jag hade önskat det...

Vad kul att din syster bor i Ella. Tyvärr känner jag inte henne.

Mysig blogg du har!

Kram Lena