januari 31, 2009

Lördag




Vilken fin vinterdag. Trevliga kunder ute på promenad, med ett leende på läpparna. Känns skönt att januari är över. Inspirationsbild!

januari 27, 2009

Gulliga kunder


Idag hade jag 2spontan besökare i uthuset, det är kul tycker jag :-) Ni är verkligen välkomna även om jag inte har officiellt öppet. Emma o hennes kompis shoppade kuddar & skylt, så nu måste jag tillverka fleeeer.

januari 24, 2009


Men hallå, vad hände?? Var kom all snö ifrån? Glömmer bort att det är januari, dumma blondin, fniss! Jag var ute o skottade en halv timme nyss, kom in alldeles dyblöt. huh, då. Men en perfekt anledning att dricka kaffe. Har ni provat nespresso, tror att dom har knark i det eller nåt annat beroendeframkallande. Man blir så GALEN i det goda kaffet. Gå in på www.nespresso.com, kolla alla söta maskiner. Vi har den minsta d e helt ok, och sen beställer man kaffet på nätet. Perfekt för alla som bor låååångt från caféer o storstadsbrus.och dricker George Clooney d, så kan man ju inte motstå, fniss!

januari 23, 2009

johanna, vilken johanna vill ha hjälp i sitt sterila köksfönster! Du har ju skrivit som anonym. Kan d vara Grödinge troooo:-)

januari 14, 2009



oliver, zink och vit färg är livet

januari 10, 2009

januari 05, 2009


stämningsbild från butik Sophie


I lördax var vi bjudna till Lisa&Roffe på The Nuthouse, www.lisa.se, i Torsåker Upplands Väsby. En helt underbar miljö, kandelabrar var tända i alla växthus, marshaller överallt. Knytis o mys med deras vänner. Tack för en härlig kväll!

januari 01, 2009

Butiken har stängt imorgon fredag2jan, men öppet lörd 11-14 som vanligt.